Komentáře jiných hráčů
5 posters
:: veřejná část
Strana 1 z 1
Komentáře jiných hráčů
Tak sem nám prosím napište názory na naší alianci
Frozen king- Admin
- Poeet p?íspivku : 283
Registration date : 09. 05. 08
Proč máme fórum?
Naše aliance je OK, ale nechápu, proč máme mít ještě fórum někde extra a ještě sem muset povinně chodit? Nechci tím shazovat snahu, toho, kdo to tu vytvořil, ale vše důležité se dá probrat a také probírá ve zprávách přímo na Ikariamu. Tady je aktivní jen jedno téma, kde je pár vzkazů ze kterých kape samochvála, ale nic důležitého.
Andrew42- Úroveň: 0
- Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 03. 09. 08
Re: Komentáře jiných hráčů
to je bohužel pravda... já už asi měsíc pracuju na něčem novém co bude mít hlavně informační charakter, a něco jako chat bude taky k dispozici. momentálně máme to co máme takže ok... hlavně až z dob kdy to bylo potřeba tady byly témata která byla opravdu potřebná užitečná a hlavně navštěvovaná...
Frozen king- Admin
tak tyhlecty mám nejradši... jestli si neumíš stát za svm názorem seš kompletní lama, a pokud si za ním stát umíš tak proč se nepodepíšeš? tohle je absolutně bezcenná informace, kterou mám zpaspamovanou poštu od rána do večera od nejrůznějších lam který se právě vylíhli a už by chtěli lítat :-)
Frozen king- Admin
Vaše aliance
Vaše aliance je naprosto trapná a nepoužitelná.....Všichni tady sháníte jen hráče s co nejvíce body, ale armády jsou vám ukradeny....Dobrá aliance se pozná podle toho, že se dokážete dohodnout v případě invaze jiné aliance a také dokážete zničit kohokoliv jiného....Já osobně hraju na thetě jen trochu, chtěl jsem účet předat, ale když jsem viděl že mi tam nějaká lamka zrušila města, tak jsem ho vzal zpět a obden na to kouknu....Pokud chcete vidět pořádnou alianci, tak běžte na Iotu, kde je Federac nejlepší aliance ikariamu....Je nás asi o 60 mín než v těch "extra" dobrejch aliancí, ale přesto cloumáme s celým světem a každý má z nás respekt...Tomu se říká top aliance ! Takže moje rada, povyhazujte většinu zbytečných hráčů a třeba jen ve 20 lidech, kteři mají velky armády a jsou třeba v top 100 bych ničil ostatní....
tomas-ju- Anonymní
mno nwm, ale bylo pár hráčů TOP 20 bez armády a byly posláni do prdele... předpokládám že si toho asi tak 99%serveru všimlo - IGFC se rozpadla a zůstavají tam jen neaktivní členové. ti aktivní fungujou a stále se počítají mezi nej na serveru.
Frozen king- Admin
mno nebejt těch několika málo hráčů v hodně TOP tak už dávno nejsou.
Frozen king- Admin
hej klid stejne se IGFC behem par dni rozpadne uplne..z prvniho mista jsou uz i za IGFC2 která se přejmenuje aby s nimi neměla nic spolčného..takovou ostudu, bych se taky radši přejmenoval..jo jojá to říkal že udělaly dobře že semnou sli k PKR..
Ales- Anonymní
mon... to je dobrý :-) vy si vážně myslíte že se IGFC jen tak rozpadne? představuji vám -LF-, nás
Frozen king- Admin
Ales napsal:hej klid stejne se IGFC behem par dni rozpadne uplne..z prvniho mista jsou uz i za IGFC2 která se přejmenuje aby s nimi neměla nic spolčného..takovou ostudu, bych se taky radši přejmenoval..jo jojá to říkal že udělaly dobře že semnou sli k PKR..
Alesi nevim proč tady pořád spamuješ a snažíš se někomu dokázat že ta TVOJE aliance je nejlepší. Absolutně nemáš přehled o věcech o kterých se tady bavíš a co se s IGFC a IGFC2 děje.
Spazz- Úroveň: 3
- Poeet p?íspivku : 73
Registration date : 04. 05. 08
ou už se nějakýho -LF- bojíme omg...vy se stejně budete muset s někým opět sloučit jinak by jste byli zahrabaný někde na 20místě..pokud se nesloučíte tak stejně budete nuly
Ales- Anonymní
alesi, jsi normalni kokot ktery akorat spamuje tyto, jiz zapomenute stranky... vzpamatuj se...
Tomsdead- Úroveň: 1
- Poeet p?íspivku : 20
Registration date : 26. 04. 08
mno s tim že je kokot souhlasim. ta tvojě nějaká -LF- je momentálně čtvrtá a nedivil bych se kdytby už teĎ byla lepší než celý PKR. páč v PKR je sice řekněme 20 hráčů který sou schopný komunikovat, útočit apod. v -LF- jsou takový všichni. zkus se třeba někdy mrknout na průměrný skóre, řekně ti mnohem víc než celkový.
Frozen king- Admin
wíš řeknu ti to jinak..podívej se na skore v generalech rekneme do top 200..vy tam máte 16 hráčů a my 30..už to o nečem vypovídá..a další z top 20 se do naší aliance chystá..takže kdyby byla válka tak z vás nezbude nic..jsme zvědav s kým se sloučíte tentokrát lamky
Ales- Anonymní
netvrdil bych... teĎ je výhodnější mít pár hráčů s hodně velkou armádou, než u každýho něco... a není takovej problém se ubránit, zvlášť se zdí 24
Frozen king- Admin
sloučení bylo téměř nutností a jeden z mála způsobů jak zabránit PKR aby se stala neporazitelnou. to se povedlo, a nemáme jediny duvod se s nekym znova spojovat... leda s Section9 :-) mas jeste nejakou poznamku? rad ji znova zodpovim... a znova zopakuju výše řečené - sám bys to oc máš nikdy nedokázal, ten co to rozjel byl jeden z nejlepších lidí na ikariamu,a tobě se s tím účtem podařili takový prasárny až to neni hezký...
Frozen king- Admin
kdyz si to ymslis..ja mel ucet a ted ho ma kamos a taky je s nim v PKR a ma 80 000bodu a anii newim jestli to jeste hraje...proste az zjistite ze nemate sanci tak se s nekym sloucite aby jste v ypadali nejlepsi
Ales- Anonymní
Máš pravdu, hned jak to bude možné tak se s někým sloučíme, protože jinak to neumíme. Taky nám to nezapomeň v každém příspěvku zopakovat, abychom na to nezapomněli. Evidentně to nemůžeš přenést přes srdce, že sme vás díky tomu předběhli. Vy byste to samozřejmě nikdy neudělali, jelikož ve své nadutosti považujete všechny ostatní hráče za největší póvl.
MuadDib- Úroveň: 2
- Poeet p?íspivku : 28
Registration date : 12. 08. 08
omluva
Timto se chci jmenem vedeni PKR omluvit za Alese..... Naprosto jsem nevedel co tu pisu , nez na nej bylo upozorneno jednim z nasich hracu ....
PKR nema zapotrebi snizovat se k urazkam.. A pomlouvat jine alliance a jeste na jejich foru ....
Timto prijmete nasi omluvu....
S pozdravem a pranim hezkeho dne Erwen
PKR nema zapotrebi snizovat se k urazkam.. A pomlouvat jine alliance a jeste na jejich foru ....
Timto prijmete nasi omluvu....
S pozdravem a pranim hezkeho dne Erwen
Erwen- Anonymní
nebylo to lehký... ale dá se to, pokud máš dobrý programy...
Frozen king- Admin
:: veřejná část
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: